3 years ago

Zhvillimet politike në Kosovë, Alma Lama e ftuar në Ora News

Ora News Emisione
Ora News Emisione
#tvora #rtvoranews #intervista #kosove

Follow TV Ora dhe RTV Ora News

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp
See more about

Browse more videos

Browse more videos