5 years ago

Report TV - SHBA, Veliaj prezanton sheshin "Skënderbej": Për t'u krenuar

Report TV
Report TV
Sheshi ?Skënderbej? është bërë pjesë e forumit më të madh të arkitektëve dhe urbanistëve të botës, sikurse është Bienalja e Arkitekturës së Çikagos, ku shtetet përfaqësohen me pavijonet e tyre.

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, ndodhet në Çikago të Shteteve të Bashkuara të Amerikës ku prezantoi, në një sesion të veçantë përpara 140 arkitektëve dhe urbanistëve nga 20 vende të ndryshme, projektin e sheshit ?Skënderbej?, i cili u konsiderua me arkitekturë unike dhe me impakt për transformimin e Tiranës.

Browse more videos

Browse more videos