2 years ago

Nis vëzhgimi i zogjve emigratorë në Parkun e Divjakës, mini-census për ndërgjegjësim të shpendëve

Report TV
Report TV
Parku i Divjakës është një prej vendeve të shpendëve shtegëtarë. Temperaturat po ulen dhe këta zogj që qendrojnë tranzit në Lagunën e Karavastasë do të largohen në drejtim të Afrikës.

Internacional Bird Watching në bashkëpunim me Drejtorinë e Zonave të Mbrojtura po realizojnë një mini-census, ku bëhet numërimi i shpendëve të lagunës.

Browse more videos

Browse more videos