2 years ago

Report TV -Kryemadhi: COVID-i kërkon masa konkrete jo propagandë! Kur nuk kurseni për koncesionet

Report TV
Report TV
TIRANË- Për kryetaren e LSI-së, Monika Kryemadhi situata e COVID-19 kërkon masa konkrete, jo propagandë.

Ajo ka vënë theksin në testimin e nxënësve dhe mësuesve.

Përballimi i COVID në shkolla kërkon masa konkrete dhe jo propagandë.

Testimi dhe masat mbrojtëse për nxënësit dhe shkollat janë detyrim i qeverisë. Kryeministër dhe qeveri mjaft kursyet për shëndetin e nxënësve në shkolla, kur nuk kurseni miliarda për koncesione", shkruan Kryemadhi.

Browse more videos

Browse more videos