Mblidhet keshilli i ri bashkiak i Tiranes, nenkryetar zgjidhet Petraq Simo - (26 Tetor 2000)
  • 3 years ago
Lajme Arkiva - TV Klan 2000

Sot është mbledhur në Pallatin e Kongreseve këshilli bashkiak i Tiranës, ku është zgjedhur dhe nënkryetari i këtij këshilli. Në këtë post me shumicë votash është zgjedhur përfaqësuesi i PSD Petraq Simo, i cili ka qenë përball Voglit po i PSD. Ndërkohë demokristianët propozuan që në fillim të mbledhjes, që nënkryetari i këshillit bashkiak, të jetë opozitar dhe kryesisht nga PD, ndonëse ajo e ka bojkotuar këtë këshill. Kjo u hodh poshtë pasi shumica e të pranishmëve votuan kundër.

Gjithashtu në mbledhjen e sotme u zgjodhën edhe këshilltarët e qarkut, të cilët së bashku me kryetarët e bashkisë, plotësojnë numrin 12 në qarkun e prefekturës./tvklan.al

Gazetare ? Ornela Bego


SUBSCRIBE to ?RTV KLAN? on YouTube for more videos!

Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web https://tvklan.al/
Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen https://tvklan.al/video/
Follow Tvklan on Facebook: https://www.facebook.com/tvklan/
Follow rtvklan on Instagram: https://www.instagram.com/rtvklan/
Programet e Tv Klan mund t?i ndiqni edhe në faqen https://tvklan.al/programe/
Recommended