2 years ago

Report TV -Mblidhet Këshilli politik

Report TV
Report TV
Vetëm pak para fillimit të mbledhjes së Këshillit Politik, Report Tv ka zbardhur draftin që do të propozojë Damian Gjiknuri në tryezë. Në draftin e siguruar, mazhoranca kërkon lista 100 përqind të hapura si dhe uljen e pragut për koalicionet në 3%.

Browse more videos

Browse more videos