Stop - Denoncimi i mjekut, i kerkojne certifikaten origjinale te anglishtes! (8 Korrik 2020)

  • 4 years ago
#Stop #TvKlan | Një format satiro-investigativ nga #SaimirKodra & #GentianZenelaj

Në nëntor 2019 FSDKSH shpalli në faqen zyrtare njoftimin për 2 vende të lira pune për mjekë, duke paraqitur edhe kërkesat dhe dokumentet e kërkuara. Jetmir Lleshi, mjek i përgjithshëm nga Dibra, aplikoi për pozicionet e lira, duke dorëzuar dokumentat dhe lënë emailin për përgjigje.Por, kur askush nuk u kujtua, t?i kthente një përgjigje, Jetmiri shkoi të interesohej vetë për konkurimin. Por i thanë, se nuk ishtë fitues, pasi nuk kishte dorëzuar origjinalin e certifikatës së anglishtes, edhe pse në njoftim kërkoheshin kopjet. Në zyrën e burimeve njerëzore i thonë, se vendet janë zënë. Ndërsa drejtoresha nxjerr pretendimin e mesatares, pasi fituesit kishin mesatare më të lartë.

SUBSCRIBE to ?RTV KLAN? on YouTube for more videos!

Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web https://tvklan.al/
Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen https://tvklan.al/video/
Follow Tvklan on Facebook: https://www.facebook.com/tvklan/
Follow rtvklan on Instagram: https://www.instagram.com/rtvklan/
Programet e Tv Klan mund t?i ndiqni edhe në faqen https://tvklan.al/programe/

Recommended