Report TV -Erdhën me çantat plot nga Turqia dhe Austria, sekuestrohen mbi 30 mijë euro në Rinas

  • 4 years ago
TIRANE-Policia kufitare në Rinas ka zbuluar dhe sekuestruar 31400 euro, ndërsa dy poseduesit i ka proceduar penalisht me akuzën e mosdeklarimit të të hollave në kufi. Rasti i parë është një person që po kthehej nga Turqia për në Shqipëri.

Recommended