Vitrina e Librit / Rastet e të infektuarve po shtohen, edhe i vdekjeve po ashtu.

  • 4 years ago
Covid -19 nuk ka ikur. Vërtet jeta rinisi por e thamë ..asgjë nuk do jetë më si më parë... Po cfarë është ky virus që na ka zënë ajkën e jetës, që na ndalon të përqafojmë të dashurit tanë, e të mos frymojmë më tej? Nga lindi dhe si e paska parashkruar shkrimtari në novelën ?Sytë e errësirës"? Ku u mbështet ai? Si nisi novela?

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#Deankoontz#VitrinaeLibrit#TopChannel

Recommended