3 years ago

Report TV -Regjisori Basha: Ajo godinë lindi për të mos qenë teatër dhe s'u bë kurrë!

Report TV
Report TV
Regjisori Altin Basha është në reshtin e artistëve që janë renditur "pro" shembjes së Teatrit Kombëtar, të cilin e quan një "godinë që nuk u bë dot kurrë teatër". Ai shprehet se pamja kur godina po shembej dalëngadalë, është e trishtueshme, por që hija e hidhërimit zhduket shumë shpejt për shkak se aty do ndërtohet një Teatër i ri.

Browse more videos

Browse more videos