Report TV -Pas alarmit Agjencia Kombëtare e Barnave tërheq nga tregu ‘Ranitidinën’

  • 5 years ago
TIRANË- Drejtoresha e Agjencisë Kombëtare të Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore Narvina Sinani ka dalë sot në një deklaratë për shtyp ku ka njoftuar se janë marrë masa për një parandalim të mundshëm, duke tërhequr nga tregu të gjitha prodhimet e barnave me princip aktiv ?Ranitidinë? për përdorim.

Ajo tha se të gjitha institucionet shëndetësore nuk duhet të përdorin këtë medikament gjatë trajtimeve si dhe mjekëve që të mos e përshkruajnë në recetë.

Recommended