Shtohen rastet e helmimeve - News, Lajme - Vizion Plus

  • 6 years ago
http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://instagram.com/vizionplustelevizion
https://twitter.com/VizionPlusTV

Periudha e verës shton rrezikun e helmimeve nga ushqimet. Mjekët shprehen se shkaku kryesore rritjes se rasteve qe paraqiten ne spital per tu trajtuar eshte konsumimi I produketev qe tregëtohen jashtë kushteve të sigurisë.
Sipas mjekëve specialiste më të prekurit nga helmimet në këtë stinë janë femijet dhe moshat e treat, ndaj edhe kujdesi per keto kategori duhet te jete me i madh
Por si duhet te reagojme ne rastet e shfaqjes se simptomave qe tregojne helmim nga ushqimi. Mjeket keshillojne te perdoret sa me shume lengje deri ne mberritjen ne spital apo qendrat shendetsore per te marre mjekimin.

Recommended