6 years ago

Report TV - Veliaj te Njësia 5:Kemi dhjetëfishuar gjelbërimin në Sheshin 'Skënderbej'

Report TV
Report TV
Kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj deklaroi nga Njësia 5 se brenda 10 muajve punë Sheshi ?Skënderbej? është transformuar në një nga hapësirat më të mëdha të gjelbra në qytet.

Pavarësisht kritikave, Veliaj deklaroi se realiteti është krejt tjetër ku numri i pemëve dhe i bimëve të mbjella është dhjetëfishuar.

?Morëm një shesh i cili kishte vetëm një metër katror pemëtari me ato dardhat që të gjitha u rimbollën dhe nga 220, shkuam në 2220 pemë, 4500 shkurre, 70 mijë lule, 100 shatërvanë?, tha Veliaj.

Browse more videos

Browse more videos