6 years ago

Report TV - Meta: Pa stabilitet nuk ka zhvillim 'drejtësia' luftë kundër korrupsionit

Report TV
Report TV
?Pa stabilitet politik nuk ka dhe nuk mund të ketë një zhvillim të qëndrueshëm ekonomik dhe social të vendit.

Nuk mund të ekzistojë shtrati dhe terreni i qëndrueshëm për të çuar përpara reforma, që përmirësojnë jetën dhe standardet e qytetarëve tanë kudo".

Kështu është shprehur kryetari i LSI, Ilir Meta gjatë një takim me strukturat politike në Lushnjë dhe në Fier në kuadër të fushatës zgjedhore për Kryetarin.

Meta deklaroi se LSI-ja në mënyrë të qartë ka qenë refuzuese ndaj çdo retorike konfliktuale të panevojshme.

Browse more videos

Browse more videos