RTV Ora - Dy vite protesta për Teatrin, regjisorë e aktorë: Artistët nuk janë të përçarë

  • 4 years ago
#tvora #rtvoranews #intervista

Dy vite protesta dhe qëndresë, por artistët nuk dorëzohen, ndaj vazhdojnë ende të mbrojnë Teatrin Kombëtar.

Për RTV Ora, regjisori Robert Budina dhe aktorja Juli Emiri thonë se artistët nuk janë të ndarë, pavarësisht një perceptime për shkak se disa prej tyre japin shfaqje tek ArTurbina.

Robert Budina: Unë e shoh si një mendim ndryshe, nuk e shoh si ndarje. Gjithsecili ka të drejtën të bëjë zgjedhjen e vet dhe kostot i ka në lidhje me publikun. Pra gjithsecili nga ne ka një kosto të vet personale në lidhje me veprimin që bën. Ne jemi nejrëz të lirë, jemi zë i fortë. Ne e kemi lënë të hapur, pa bërë këto lloj përcaktimesh kush është armiku , kush ikën dhe kush vjen. Ne jemi të sigurt që po luftojmë për një gjë që i shërbejnë të gjithëve dhe këtë do ta vërtetojmë.


Për më shumë lexoni këtu: https://oranews.tv/article/dy-vite-protesta-teatrin-regjisore-e-aktore-artistet-nuk-jane-te-percare



Follow TV Ora dhe RTV Ora News

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Recommended