3 years ago

Pr/ligji për vetting nga BDI, reagojnë partitë

alsatmtv
alsatmtv
VMRO-DPMNE-ja e quan joserioz propozim-ligjin e BDI-së për vetingun, me të cilin do të vërtetohej pastërtia e çdo figure të zgjedhur dhe të emëruar. Opozita shqiptare, edhe pse shprehet pro procesit të vetingut, konsideron se është ironike që veting të propozojë partia e cila në pushtet ka kontribuar që të kemi dukuri joligjore. Edhe pse Kuvendit i kanë ngelur vetëm edhe 10 ditë pune, BDI ka shpresë për miratimin e tij.

Browse more videos

Browse more videos