2 years ago

Vendimi për padinë e Ruskoskës, më 13 tetor

alsatmtv
alsatmtv
Më 13 tetor, do të dihet nëse VMRO-DPMNE do të duhet t'i paguajë 10 mijë euro Vilma Ruskovskës. Në gjykatën civile sot u publikuan dy videot parazgjedhore për të cilat prokurorja padit partinë. Paraqitja e provave përfundoi dhe vetëm me tre seanca u mbyll procesi i shpifjes i filluar nga Ruskovska pasi beson se është abuzuar në videot zgjedhore të VMRO-DPMNE.

Browse more videos

Browse more videos