2 years ago

Dështon bojkoti i paralajëmruar, mbi 75 për qind e nxënësve e ndjekin mësimin online

alsatmtv
alsatmtv
Bojkoti i paralajmëruar në pesë shkolla të mesme të Shkupit duket se ka dështuar. Ishte shumë i vogël numri i nxënësve që nuk ndoqën mësimin nga largësia. Madje, udhëheqësit e shkollave thanë se mungesa e tyre në mësim kishte të bëj me mungesën e internetit dhe mjeteve për punë.

Browse more videos

Browse more videos