4 years ago

Gaber: Më shumë prokurorë në luftën kundër korrupsionit

alsatmtv
alsatmtv
Ish-gjykatësja kushtetuese dhe tani drejtore e Akademisë për Gjykatës dhe Prokurorë Publik në një intervistë për Radio Evropën e Lirë thotë se nuk e di se sa është motivuese të punohet në prokurorinë publike. Ajo thekson se ka mungesë të bashkëpunëtorëve profesional të cilët institucioni mund t'i zgjedhë vetëm me konkurs. Sipas Gaber- Damjanovska, shteti duhet të investojë më shumë para në prokurori.

Browse more videos

Browse more videos