Brenda dy javësh vendoset për mandatin e Gruevskit

  • 6 years ago
Pavle Bogoevski, kryetar i Kryetar i Komisionit për çështje procedurale, të mandatit dhe imunitetit, nuk tregon se kur do ta caktojë mbledhjen që të shqyrtohet kërkesa, për tërheqjen e mandatit të Nikolla Gruevskit. Nuk dihet nëse do të ketë 80 deputetë për t?ia hequr mandatin dhe Gruevski të shkojë në burg si qytetar, e jo si deputet aktiv.

Recommended