Performancë "E dehur jam", Mariza Ikonomi, Shiko kush LUAN 3, 12 Tetor 2019, Entertainment Show

  • 5 years ago
Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca
Kapitenë: Florjan Binaj dhe Rezart Veleshnja
Të ftuar: Milaim Zeka, Mariza Ikonomi, Edlira Qefalia, Arbnora Ademaj, Endri Prifti, Stefi Prifti

Na ndiqni në:
http://top-channel.tv/programe/shikokushluan/
Facebook: https://www.facebook.com/shikokushluan/
Instagram: https://www.instagram.com/shikokushluan/

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#ShikokushLuan #LuanaVjollca #TopChannel

Recommended