Investimi në sektorin e energjisë, dy miliardë euro për 10 vite - Top Channel Albania - News - Lajme

  • 6 years ago
Rreth dy miliardë euro do të duhet të investojë Shqipëria në sektorin e energjisë elekterike për dekadën e ardhshme, dhe të gjitha këto para do të jepen nga buxheti i shtetit.

Recommended