7 years ago

Keanu Reeves és Laurence Fishburne újabb nagy találkozása

euronews (magyarul)
euronews (magyarul)
John Wick, a visszavonult bérgyilkos hűségesküje miatt kénytelen-kelletlen ismét akcióba lép. A John Wick: 2. felvonás című akció thriller címszerepét természetesen most is Keanu Reeves alakítja.

A film Los Angeles-i premierjén Laurence Fishburne is megjelent, akivel Reeves a Mátrix-trilógiában játszott együtt.

– Nagyon ritkán adatik meg, hogy újra együtt szerepelj egy olyan művésszel, akivel már dolgoztál, és össze is barátkoztál. Különleges élményt jelentett ismét együtt lenni Lawrence-szel, meg jó volt újra együtt dolgozni Chad Stahelski rendezővel ebben az újabb John Wick-sztoriban. Igen, ez volt életem egyik legjobb élménye – mesélte Reeves.

Neo. Trinity. Morpheus. #TheMatrix reunites at the #JohnWick2 premiere! (Photo by Todd Williamson for GettyImages and Getty Entertainment) pic.twitter.com/zdQJiAxug5— John Wick: Chapter 2 (JohnWickMovie) January 31, 2017

– Tudja, úgy 5-7 éven át dolgoztunk együtt azokban a filmekben. És azóta is barátok vagyunk, bizony! – mondta Laurence Fishburne.

The Boogeyman and his dog walk into a hotel… See what happens next in #JohnWick2 – Hitting theaters February 10. pic.twitter.com/ojlEuFHdWg— John Wick: Chapter 2 (@JohnWickMovie) January 31, 2017

A rendezőtől megtudtuk, hogy a folytatásban Reeves még keményebb kiképzést kapott.

– Egy folytatás esetében a sztori, az ötletek csiszolgatása helyett a figurákra fektetjük a hangsúlyt, hogy minél jobbak legyenek. Keanuval kezdtük, aki az első részben jóval kevesebb kiképzést kapott, mint a másodikban – magyarázta Chad Stahelski.

A John Wick: 2. felvonás február 23-án debütál a magyar mozikban.

Browse more videos

Browse more videos