Yeni Inka ft Farel Prayoga Joko Tingkir Ngombe Dawet Official Music Video ANEKA SAFARI

tahun lalu
Joko Tingkir


Joko Tingkir ngombe dawet
Jo dipikir, marai mumet
Ngopek jamur nggone Mbah Wage
Pantang mundur, terus nyambut gawe
(Pantang mundur, terus nyambut gawe)
… Ning Banyuwangi tuku ketan
Iki crito anak rantauan
Lombok rawit, pedes tenan
Golek duit kanggo masa depan
(Golek duit kanggo masa depan)
… Rokok klobot ning ngisor wit mlinjo
Paling abot ninggal anak-bojo
Tuku donat ning Kalimantan
Tetep s'mangat kanggo masa depan
(Tetep s'mangat kanggo masa depan)
… Godong kenikir, godong koro
Jo dipikir aku arep ngeliyo
Mangan jamur, mangan koro
Aku jujur, kowe ra percoyo
(Aku jujur, kowe ra percoyo)
… Safari Record
(Safari Record)
Ayo, Mas Yayank
… Joko Tingkir ngombe dawet
Jo dipikir, marai mumet
Ngopek jamur nggone Mbah Wage
Pantang mundur, terus nyambut gawe
(Pantang mundur, terus nyambut gawe)
… Ning Banyuwangi tuku ketan
Iki crito anak rantauan
Lombok rawit, pedes tenan
Golek duit kanggo masa depan
(Golek duit kanggo masa depan)
… Rokok klobot ning ngisor wit mlinjo
Paling abot ninggal anak-bojo
Tuku donat ning Kalimantan
Tetep s'mangat kanggo masa depan
(Tetep s'mangat kanggo masa depan)
… Godong kenikir, godong koro
Jo dipikir aku arep ngeliyo
Mangan jamur, mangan koro
Aku jujur, kowe ra percoyo
(Aku jujur, kowe ra percoyo)
… Joko Tingkir ngombe dawet
Jo dipikir, marai mumet
Ngopek jamur nggone Mbah Wage
Pantang mundur, terus nyambut gawe
(Pantang mundur, terus nyambut gawe)
… Joko Tingkir ngombe dawet
Jo dipikir, marai mumet
Ngopek jamur nggone Mbah Wage
Pantang mundur, terus nyambut gawe
(Pantang mundur, terus nyambut gawe)

Dianjurkan