8 bulan yang lalu

Era Syaqira - Sawi Buki

Khatulistiwa Record
Khatulistiwa Record
Mulo kadung wis seneng sing perduli sopo hang duwe
Ati kadung kesengsem sawi buki rasane roti

Title : Sawi Buki
Artis : Era Syaqira
Songwriter : S. Mamang

official website | http://khatulistiwarecord.com

Lirik :
Samar padang, nyiru kuning ring pojok wetan
Kari gancang, kadung mlaku isun riko tinggal
Eling bengen, kadung mangan isun riko dulang
Mlaku bareng, kari jangget gandengan tangan

Kembang semojo, ojo riko tandur ring kono
Mulo loro, kudangan digandeng wong liyo
Koyo koyo, ring dunyo sing ono menungso
Kari merem, nono maning tonggo riko gowo

He…opo tah riko
Sing ono hang nggape maning
He…opo tah riko
Opo sing wangi maning

Mulo kadung wis seneng
Sing perduli sopo hang duwe
Ati kadung kesengsem
Sawi buki rasane roti

#EraSyaqira #SawiBuki #Koplo

Email : info@khatulistiwarecord.com
Copyright © 2022 Khatulistiwa Record