10 bulan yang lalu

Denik Armila - Kangen

Khatulistiwa Record
Khatulistiwa Record
Riko kang sun kangeni riko kang sun welasi
Riko kang sun demeni lan riko kang sun anteni

Title : Kangen
Artis : Denik Armila
Songwriter : Wiroso / Kusniah / S.Narko

official website | http://khatulistiwarecord.com

Lirik :
Riko kang sun kangeni
Riko kang sun welasi
Riko kang sun demeni
Lan riko kang sun anteni

Madang koyo ambi riko
Ngombe koyo ambi riko
Turu koyo ambi riko
Kabeh kabeh koyo ambi riko

Kakang isun welas riko
Rambut kuping lambe kabeh podo
Parane kang sun welasi
Lan parane kang sun kangeni

#DenikArmila #Kangen #Koplo

Email : info@khatulistiwarecord.com
Copyright © 2022 Khatulistiwa Record