11 bulan yang lalu

Denik Armila - Maruh Ati

Khatulistiwa Record
Khatulistiwa Record
Roso welas asih kang suci mung kanggo riko sak tuluse ati

Title : Maruh Ati
Artis : Denik Armila
Songwriter : Imam Rosyidi

official website | http://khatulistiwarecord.com

Lirik :
Kadung mulo wis niat riko
Arepe ninggal yo sun liliakeno
Masio pait sun roso
Isun tetep nerimo

Roso welas asih kang suci
Mung kanggo riko sak tuluse ati
Apuwo balesan riko
Gawe loro ring dodo

Wis ping kaping kaping riko nglarani
Tapi isun tetep nguwatno ati
Apuwo riko sing gelem ngerteni
Malah riko nyejo maruh ati
Kario tego kari mentolo

#DenikArmila #MaruhAti #Koplo

Email : info@khatulistiwarecord.com
Copyright © 2022 Khatulistiwa Record