tahun lalu

Era Syaqira - Damar Opo Lilin

Khatulistiwa Record
Khatulistiwa Record
http://khatulistiwarecord.com

DAMAR OPO LILIN – ERA SYAQIRA
Digowo nong endi digawe kelendi
Suwi bebarengan nono kejelasan
Hang dadi pikiran dadi pitakonan
Isun duwen riko opo trimo konco

Damar opo lilin buyar opo kawin
Nyawang tekad riko kurang yakin
Damar opo lilin buyar opo kawin
Diterusno opo semene baen

Kadhung duwe niat ati ojo mangmang
Mumpung durung minggat welas iki ilang