11 bulan yang lalu

Wafiq Azizah - Tangise Langit

Khatulistiwa Record
Khatulistiwa Record
Sabar sabare ati mesti ono watese

Title : Tangise Langit
Artis : Wf Azizah
Songwriter : Deddy Boom

official website | http://khatulistiwarecord.com

Lirik :
Nono maning hang biso
Ngusapi eluh isun iki
Nono maning hang biso
Nandahi derese banyu moto iki

Mergo wes keseron
Riko ngelek ngelek mujo atinisun
Mergo wes kebacut
Ati iki wes sing nompo tekane awak riko

Mung siji hang sun jaluk
Ojo riko marep maning
Mergo ati wes sing biso
Ngelungaken sepuro

Sabar sabare ati mesti ono watese
Ojo dikiro meneng, biso riko gawe arem

#WfAzizah #TangiseLangit #Sakha

Email : info@khatulistiwarecord.com
Copyright © 2021 Khatulistiwa Record. All rights reserved