11 bulan yang lalu

Era Syaqira - Sepine Wengi

Khatulistiwa Record
Khatulistiwa Record
Tekomu tanpo semayan, lungamu tanpo pamitan

Title : Sepine Wengi
Artis : Era Syaqira
Songwriter : Marsono Boleng / Bangkit

official website | http://khatulistiwarecord.com

Lirik :
Cobo sawangen langit wengi iki
Kemerlip lintang nambahi kangene ati
Opo ra kelingan naliko pacaran
Kowe nate janji ra bakal mbok blenjani

Nanging saiki kowe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan, lungamu tanpo pamitan
Ning kene aku ngenteni sliramu karo dedungo
Mugo awakmu ning kono biso bahagio
Aku ra bakal dolanan sing jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

#EraSyaqira #SepineWengi

Email : info@khatulistiwarecord.com
Copyright © 2021 Khatulistiwa Record. All rights reserved