11 bulan yang lalu

Nella Kharisma - Kependem Tresno

Khatulistiwa Record
Khatulistiwa Record
https://www.youtube.com/c/KhatulistiwaRecordID

Kependem Tresno – Nella Kharisma
Cubo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
Kudu kepiye, aku mesti piye
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

Cubo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
Kudu kepiye, aku mesti piye
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe ora iso tak lalekke
Ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
Wes tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo kowe seng paling tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati