10 bulan yang lalu

Nella Kharisma - Kadung Jeru

Khatulistiwa Record
Khatulistiwa Record
Pancen dudu dalane, aku gandeng mbek kowe

Title : Kadung Jeru
Artis : Nella Kharisma
Songwriter : Ndarboy Genk

official website | http://khatulistiwarecord.com

Lirik :
Aku wes kadung jeru
Karo kowe sing ngapusi aku
Mbalek mbek mantanmu
Ancen uwes nasibku
Mung dadi pelampiasan nafsu
Ben dekne balikan mbek awakmu

Jaremu pengen lali
Aku sing mbok curhati
Pancen aku sing salah
Ngarep luwih, kowe luwih
Ku tak ngalah

Pancen dudu dalane
Aku gandeng mbek kowe
Yo wes ben tak ikhlaske
Yen meh balek mbek kae

Pancen dudu jodoku
Senadyan wes kadung jeru
Mending ojo kesusu
Golek sing luwih apik

#NellaKharisma #KadungJeru #Sakha

Email : info@khatulistiwarecord.com
Copyright © 2021 Khatulistiwa Record. All rights reserved