tahun lalu

Era Syaqira - Mergo Riko

Khatulistiwa Record
Khatulistiwa Record
MERGO RIKO – Era Syaqira
Cipt. Zaini, S.Ap

official website | http://khatulistiwarecord.com

Lirik :
Mergo riko isun loro ati
Sampek ngenes yoro batin iki..
Kadung ngomong urip bareng selawase
Yo nyatane luput nong janjine

Penjaluke yo wis sun turuti
Sun imbangi tetep sing ngerti
Malah riko gawe larane ati
Sun anteni noring dino mburi

Masio tah isun nong kadoan
Ngumboro golet ademe ati
Timbang kumpul riko ngeloro ati
Aluk pisah sun urip dewekan

Apuwo tah nasib kari gedigi
Iki kembange urip nong dunyo
Iki kabeh abote wong keneng gudho
Kadhung sing kuat yo bakal ciloko

#EraSyaqira #DJ_Remix #MergoRiko

Email : info@khatulistiwarecord.com
Copyright © 2021 Khatulistiwa Record
All rights reserved