tahun lalu

Era Syaqira - Minggat

Khatulistiwa Record
Khatulistiwa Record
Aku kangen setengah mati

Title : Minggat (Sri Minggat)
Artis : Era Syaqira
Songwriter : Sonny Josz

official website | http://khatulistiwarecord.com

Lirik :
Sri, kapan kowe bali
Kowe lungo ora pamit aku
Jarene neng pasar pamit tuku trasi
Nganti saiki kowe durung bali

Sri, opo kowe lali
Janjine sehidup semati
Aku ora nyono kowe arep lungo
Loro atiku atiku loro


Ndang balio Sri ndang balio
Aku loro mikir kowe ono ning endi
Ndang balio Sri ndang balio
Tego temen kowe minggat ninggal aku

Yen pancene Sri kowe eling aku
Ndang balio aku kangen setengah mati

#EraSyaqira #Minggat #RumbaKoplo

Email : info@khatulistiwarecord.com
Copyright © 2021 Khatulistiwa Record. All rights reserved