tahun lalu

Era Syaqira - Yowes Modaro

Khatulistiwa Record
Khatulistiwa Record
Iki ati udu bahan nggo dolanan

Title : Yo Wes Modaro
Artis : Era Syaqira
Songwriter : Hasan Aftershine

official website | http://khatulistiwarecord.com

Lirik :
Rino ing wayah wengi
Aku eling kowe sek mbiyen ngancani
Susah seneng dilakoni bebarengan
Tanpo terpikirkan akhire bubaran

Atiku loro njobo njerone ambyar
Nyawang sliramu andang nduwe gandengan
Iki ati udu bahan nggo dolanan
Aku trimo ngalah mugo kowe bungah

Mbok yo tulung sadaro ojo sepenak e dewe
Kiro kiro ra tresno ora kok ngene carane
Waton ninggal lungo gandeng karo wong liyo
Yo wes ora popo karma iseh ono
Yo wes modaro

Opo kowe ora ngerumangsani
Aku merjuangke isuk awan wengi
Golek rejeki tak nggo ndandani
Basan kowe dadi lali sek ngancani

Sepurane kangmas aku ninggal lungo
Aku sadar aku wes ngelarani
Aku yo pingin bahagia
Jujur kesel melarat urip rekoso

#EraSyaqira #YowesModaro #DJ_Remix

Email : info@khatulistiwarecord.com
Copyright © 2021 Khatulistiwa Record. All rights reserved