tahun lalu

Nella Kharisma - Ngelabur Langit

Khatulistiwa Record
Khatulistiwa Record
https://www.youtube.com/c/KhatulistiwaRecordID
official website | http://khatulistiwarecord.com

Title : Ngelabur Langit
Artis : Nella Kharisma
Songwriter : Koming

Lirik :
Nabur uyah nong segoro
Sing ono artine paran paran
Podo koyo ngelabur langit
Manasi geni
Yo sing ono lekas putuse

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendang ditabut selisih
Welas isun sing riko gape

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyani