2 years ago

PAPA KUJTON NËNË TEREZËN, “LUTU PËR NE, PËR MË SHUMË DASHURI DHE BAMIRËSI” - News, Lajme - Kanali 7

Kanali Shtate
Kanali Shtate
https://www.facebook.com/Kanali7News https://twitter.com/kanali7news Main news of the day in Albanian language.

Browse more videos

Browse more videos