3 years ago

Ora News - Loja me tenderat në Tiranë, tre kontrata pa garë për sheshin “Skënderbej”

Ora News Lajme
Ora News Lajme
#tvora #rtvoranews
Tre tenderat e zhvilluara për sheshin ?Skënderbej? u zhvilluan pa garë, kjo pasi konkurrentët u skualifikuan. Por kompania fituese rezulton që të ketë përfituar edhe shtesa mbi kontratë. Në këtë mënyrë dhe fondi i shpenzuar u rrit me 345 milionë lekë.

Në prill të vitit 2016, kryebashkiaku Veliaj, dhjetë muaj pasi ishte zgjedhur në detyrë, solli për zbatim planin e firmës belge për rikualifikimin e sheshit ?Skënderbej?, i cili u ka kushtuar shqiptarëve rreth 16.7 milionë euro.

Sipas të dhënave të publikuara në APP, për këtë projekt kompanisë Fusha ka fituar 3 kontrata fillestare.

Për fazën e pare të këtij projekti, në gusht të vitit 2016, kanë marrë pjesë 3 kompani, 2 prej të cilave janë skualifikuar pasi nuk kanë paraqitur ofertë.

Kompani fituese automatikisht është shpallur Fusha, e cila ka paraqitur një ofertë prej 527.5 milionë lekësh, me një diferencë shumë të vogë nga fondi limit prej 553.4 milionë lekësh.

Për fazën e dytë në janar të 2017 kompania Fusha i dha Bashkisë së Tiranës ofertën prej 978.8 milionë lekësh nga 979.8 që ishte fondi limit.

Për më shumë lexoni në:
https://www.oranews.tv/loja-me-tenderat-ne-tirane-tre-kontrata-pa-gare-per-sheshin-skenderbej-fituesi-mori-dhe-shtesa-fondesh/

Follow TV Ora dhe RTV Ora News

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Për më shumë na ndiqni në: www.oranews.tv

Browse more videos

Browse more videos