3 years ago

Buxheti/ Balluku: Tre projektet kryesore, Milot -Balldren anulohet nëse fituesi nuk gjen financimin

Report TV
Report TV
TIRANE-Në komisionin e Veprimtarisë Prodhuese po diskutohet projektbuxheti për Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë për vitin 2020. Ministria e Infrastrukturës erdhi në komisionin e Veprimtarisë Prodhuese me një sërë ankesash lidhur me buxhetin e vitit 2020. Belinda Balluku ka theksuar se Ministria e Financave ka zeruar fondin për ndërtimin e Hekurudhës Tiranë - Durrës që sipas saj është në fazën finale. Ajo shpalosi edhe tre projektet madhore të këtij dikasteri për vitin tjetër. Ministrja deklaroi se koncesioni i rrugës Milot -Balldren do të anulohet në rast se fituesi nuk plotëson dokumentacionin dhe financimin e duhur brenda afatit te caktuar.

Browse more videos

Browse more videos