3 tahun yang lalu

Nella Kharisma - WES RA JODONE || Official Video

Khatulistiwa Record
Khatulistiwa Record
Tak kuatne atiku senajan remuk batinku
Yen pancene kowe dudu jodoku iki kahanan wes lalekno aku

Title : Wes Ra Jodone
Artis : Nella Kharisma
Songwriter : Marsono (Boleng)
Album : OM. Sakha 2 "Memori Berkasih"

AVAILABLE ON
iTunes : https://apple.co/2tWKtq3
Spotify : http://bit.ly/nella2ktw
Amazon : https://amzn.to/2VLHmxi
Deezer : http://bit.ly/2SR7W67

official website | http://khatulistiwarecord.com

Telp : 0813-3640-9227
Email : info@khatulistiwarecord.com
Produksi : Khatulistiwa Record
Copyright © 2019 Khatulistiwa Record. All rights reserved.

Lirik :
Tak Tompo Kabeh Keputusanmu
Yen Kuwi Dadi Karepmu
Misah Tali Tresnoku Gawe Tatu Atiku
Wes Garise Mung Cukup Semene Nali Tresno Karo Kowe
Lilo Kudu Tak Lilakne
Kudu Tak Trimo Yen Pancen Iki Dalane

Tak Kuatne Atiku
Snajan Remuk Batinku
Yen Pancene Kowe Du Jodoku
Iki Kahanan Wes Lalekno Aku

Ra Ngiro Kowe Ninggalke Aku
Wes Ra Ono Tresno Ning Jero Atimu
Rungokno Jerit Tangis Atiku
Iki Kahanan Wes Lalekno Aku

#NellaKharisma