3 years ago

RTV Ora - Unioni i Dhomave zgjedhje pa transparencë, Katiaj: Më përjashtuan nga gara

Ora News Lajme
Ora News Lajme
#rtvora

Procesi i rivotimeve për kryetarin e Unionit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë është zhvilluar në mungesë të plotë transparence për mediat.

Ndryshe nga një muaj më parë kamerat e televizioneve janë ndaluar të jenë prezentë, edhe pse janë garanci e shtuar për transparencë.

RTV Ora kërkoi të ndjekë procesin zgjedhor, por prania u refuzua me argumentin se nuk ka kërkesë nga kandidatët që janë në garë. Në fakt dhe në zgjedhjet parlamentare, vendore apo të tjera prezenca e medias shihet si vlerë e shtuar dhe jo cenim i procesit, ndërsa çuditërisht në Unionin e Dhomave media refuzohet.

Komisioni Zgjedhor vendosi që media të jetë e pranishme vetëm në momentin kur të jepet rezultati, por jo gjatë votimeve.
Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/article/zgjedhjet-ne-unionin-e-dhomave-te-tregtise-do-mbahen-pa-media

Follow RTV Ora

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Follow Ora News on Google+ HERE http://bit.ly/2TdjAJz

Browse more videos

Browse more videos