3 years ago

RTV Ora - Bianco Hotel & Restaurant, Aler Group sjell standarde dhe turistë të huaj në Ksamil

Ora News Lajme
Ora News Lajme
#rtvora

Bianco Hotel & Restaurant, një investim i Aler Group, është hoteli më i ri që çel dyert për këtë sezon turistik në Ksamil. Inaugurimi ishte një festë ashtu siç ndodh gjithëmonë në evenimentet nën markën Aler Group & Travel administruar nga Tatjana dhe Blendi Bajraktari.

Nga larg bie në sy prej bardhësisë. Bianco Hotel & Restaurant është destinacioni risi këtë verë në Ksamil. Është një investim i Aler Group.

Përveç standardeve më të larta të hotelerisë në jug të vendit, Aler Grup pritet të sjellë këtë vit edhe numrin më të lartë të turistëve nga Europa lindore, kryesisht rusishtfolës.
Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/article/bianco-hotel-restaurant-aler-group-sjell-standarde-dhe-turiste-te-huaj-ne-ksamil

Follow RTV Ora

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Follow Ora News on Google+ HERE http://bit.ly/2TdjAJz

Browse more videos

Browse more videos