4 years ago

Rrugët e rrezikshme/ Mungesa e sinjalistikës dhe shpejtësia shkak i aksidenteve

Top Channel Albania
Top Channel Albania
Në Elbasan aksi më problematik për sa i përket aksidenteve rrugore është rruga kombëtare Elbasan -Librazhd pranë fshatit Labinot.
Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH

Browse more videos

Browse more videos