4 years ago

Perfundon tuneli panoramik ne Elbasan – Tirane

RTV KLAN
RTV KLAN
Në kilometrin 17, segmentin më problematik të rrugës Tiranë - Elbasan për shkak të rrëshqitjes së tokës dhe si pasojë bllokimeve të herë pas hershme. Ka përfunduar tuneli panoramik. Kjo është vepra e fundit e artit në këtë aks që i jep fund rrezikut të rrëshqitjes.

Më 14 Mars u bë i aksesuesshëm një nga karrexhatat e aksit Tiranë - Elbasan vepër e nisur që nga qeveria Berisha. Kompania që po ndërton këtë rrugë ka premtuar se ajo do të jetë e përfunduar krejtësisht brenda muajit Maj.

Browse more videos

Browse more videos