4 years ago

Përfundon tuneli panoramik, zgjidhet problemi i Tiranë-Elbasan - Lajme - Vizion Plus

VizionPlusAlbania
VizionPlusAlbania
http://www.vizionplus.tv https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Tuneli panoramik në aksin Tiranë -Elbasan ka përfunduar dhe tashmë është plotësisht i kalueshëm për të gjithë udhëtarët.Përfundimi i punimeve u inspektua edhe nga Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, si dhe drejtoresha e Autoritetit Rrugor Shqiptar, Sonila Qato.Sipas Balukut, investimi kapte vlerën prej 458 milionë lekësh të akorduara nga buxheti i shtetit.BELINDA BALLUKUMINISTRE E INFRASTRUKTURES DHE ENERGJISE?Është një investim prej 458 milionë lekësh i cili është mbaruar para aftit dhe faktikisht është pjesa më e gjelbëruar e këtij aksi. Kjo është një vepër shumë e rëndësishme e aksit Tiranë-Elbasan, i cili siç dihet tashmë nga të gjithë ishte një aks problematik për shkak të mungesës së studimit gjeologjik në fazat fillestare, por gjithçka po përmbyllet me sukses dhe jemi në pritje që të përmbyllim këtë projekt ashtu siç kemi premtuar në fund të majit?.Ndërsa Qato e cilësoi këtë tunel, si një vepër arti.

Browse more videos

Browse more videos