360 gradë - Propozimi i Çilit: Shqipëria ka nevojë për sistem dy partiak

  • 5 years ago
#rtvora #360grade

Ndiqni emisionin e plotë këtu: https://youtu.be/xQCHJ6BQ-FU

Themeluesi i gazetës Liberale, Henri Çili i ftuar në emisionin ?360 Gradë? në RTV Ora deklaroi se Shqipëria ka nevojë për një sistem dypartiak.

Çili: Shqipëria ka nevojë për një sistem dypartiak. Shqipërisë i shkon sistemi dypartiak. Kalimi i një sistemi poporcional është një gabim. Sistemi duhet të jetë i hapur dhe konkurues. të jetë funksional. Shqipërisë i shkon sistemi dypartiak, sepse struktura e shoqërisë është e tillë. Dypartitizmi është interes publik dhe interes kombëtar. Me partiza dhe partira që na frymëzon njëherë internacionalja komuniste, islamike, ruese jemi shumë më pak të garantuar se me PS dhe PD-në.

Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/article/propozimi-i-cilit-shqiperia-ka-nevoje-sistem-dy-partiak

Follow RTV Ora

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Follow Ora News on Google+ HERE http://bit.ly/2TdjAJz

Recommended