4 years ago

Ora News - Rama: Sot është koha të vëmë 100 % tarifa në veri të Kosovës dhe 0 % në jug

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT
Kryeministri Edi Rama e quajti vendim normal vendosjen e taksës 100% ndaj mallrave serbe nga Kosova.

Ky është një vendim normal në kushte irracionale siç ato që përvijonë vijimsisht qasja e Serbisë.

What the fuck! Ne nuk mund të mohojmë se marrëdhëniet dy palëshe nuk janë pa vështirësi, por ama këto vështirësi janë të kapërcyeshme kur ka vullnet të mirë për të shkuar drejt një horizonti të përbashkët.

Zero tarifa dhe zero barrierave tarifore brenda 6 mujorit të parë Shqipëri- Kosovë. Nëse jemi këtu jemi këtu dhe duhet ta bëjmë dhe nuk ka nevojë të mblidhemi sërish. Sot është koha të vëjmë 100 % tarifa në veri të Kosovës dhe zero % në jug të Kosovës.
Për më shumë lexoni në:
http://www.oranews.tv/article/rama-sot-eshte-koha-te-vejme-100-tarifa-ne-veri-te-kosoves-dhe-0-ne-jug

Browse more videos

Browse more videos