4 years ago

Ora News - Apeli dëshpërues i prindit nga "Astiri": Më lironi mua ose gruan se kemi fëmijën vetëm

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT
Një nga personat e arrestuar nga zona e "Astirit" për protestën para parlamentit të enjten e shkuar, i ka bërë apel gjykatës së Tiranës që të lirojë atë apo bashkëshorten e tij pasi kanë fëmijën 7 vjeç të vetëm në shtëpi.

Banori: Jam arrestuar me gjithë gruan time. Na lini njërin të shkojmë ta marrim fëmijën siç presin të gjithë fëmijët e tjerë në shkollë. Nuk na kanë dhënë asnjë të drejtë të kontaktojmë me njerëzit për ta marrë këtë fëmijë. Ka shkuar në shtëpi dhe e ka gjetur derën mbyllur. Ka shkuar dhe është ushqyer tek komshinjtë. Ne jemi në komisariate dhe nëpër burgje.
Për më shumë lexoni në:
http://www.oranews.tv/article/apeli-deshperues-i-prindit-nga-astiri-me-lironi-mua-ose-gruan-se-kemi-femijen-vetem

Browse more videos

Browse more videos