5 yıl önce

"Shifi o JOQ sa te ndyre qe jane... Ketej droga e milionat e eurove te pista futen perdite, keta merren me te varferit... Shife si e percmon mundin dhe djersen

Trend Videos sq
"Shifi o JOQ sa te ndyre qe jane... Ketej droga e milionat e eurove te pista futen perdite, keta merren me te varferit... Shife si e percmon mundin dhe djersen e ketij gjyshit ky polic... Ca eshte ky shtet plehre ME DY STANDARTE? Kjo nuk durohet"

Daha fazla videoya gözat

Daha fazla videoya gözat