5 years ago

Ora News - Panairi i punësimit 2018, "Na duhen punonjës dhe rruga!"

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT
Në sheshin Skënderbej është çelur panairi i punësimit 2018. Kryeministri Rama vizitoi stendat e kompanive të ndryshme dhe e quajti panairin një mënyrë për të qenë më pranë njerëzve.

Për Ramën çelja e vendeve të punës është reale por "Që të ketë punësim duhet të luftojmë me psikologjinë e së shkuarës për një vend pune në shtet"

Në një bashkëbisedim të shkurtër me një përfaqësues kompanie, kur Rama e pyeti se nëse i duheshin punonjës në replikë u përgjigj: Na duhen punonjës dhe rruga

Rama u përgjigj: "Lëre rrugën këtu na duhen punonjës'
Për më shumë lexoni në:
http://www.oranews.tv/article/panairi-i-punesimit-2018-na-duhen-punonjes-dhe-rruga

Browse more videos

Browse more videos